****

1999 - 63m2 - 4 henk

Vuonna 1981 Raudanniemen nuori isäntä Terho rakensi tälle tontille mökin vanhemmilleen. Leevi-papan kuoltua 1982 mökki valjastettiin vuokrakäyttöön 1983. Alkuperäinen Papanmökki purettiin syksyllä 1998 ja sen tilalle valmistui nykyinen mökki keväällä 1999.

Hinta alk. 225€/viikonloppu, 525€/viikko

Mökissä koivulattia ja sähkölämmitys. saunassa, kylpyhuoneessa eteisessä, ja WC:ssä laattalattia ja vesikiertoinen lattialämmitys. Tuvassa varaava takka.

Keittiössä astianpesukone, jenkkikaappi, liesi/uuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiasto 8 hengelle ja kattavasti ruuanlaittovälineitä.

Olohuoneessa sohvakalusto, kuuden hengen ruokaryhmä, 28" TV, DVD, stereot ja wi-fi. Lisäksi mökillä pölynimuri ja muut siivousvälineet.

1. makuuhuoneessa 160cm parisänky ja 2. makuuhuoneessa kaksi 80cm sänkyä. Lisäksi makuuparvi, jossa kaksi 80cm patjaa. Parvelle jyrkät portaat olohuoneesta. 

Kuistilla terassikalusteet sekä 

Pihalla grillikatos, jossa terassikalusteet ja puugrilli sekä laituri, soutuvene, hiekkalaatikko ja puuliiteri jonka yhteydessä jätepiste. Nurmipiha ja matalahko hiekkaranta.

Naapuriin matkaa noin 100 metriä. Ei suoraa näköyhteyttä. Lemmikit ovat tervetulleita!

Tarkista Papanmökin kalenteri ja hinta Lomarenkaan sivuilta.